OBS: Nye lokaleændringer i Arenaen

Kære medlemmer i Næstved Senior Motion!

Historien om benyttelse af lokaler i Arena Næstved vil nærmest ingen ende tage.

I sidste uge blev det aftalt at vi kunne benytte loungen til skånegymnastik og yoga. Det har efterfølgende vist sig at loungen ikke må benyttes til idrætsformål, bl.a. fordi det er en restaurant og den ikke er indrettet til idrætsformål. Herudover er lokalet ikke omfattet af ordningen vedr. lokaletilskud, og der er også noget omkring momsloven.

Derfor er vi igen nødt til at flytte skånegymnastikken mandage og tirsdage, samt yoga onsdage og torsdage til andre lokaler.

Det er aftalt med Arena Næstved, at vi kan benytte den gamle restaurant over hal 1 til formålet, og vi har samtidig fået oplyst at det kan forventes at lokalet kan benyttes frem til sæsonafslutning den 30/4-2020. Fra og med mandag den 30/9 er vi tilbage i den gamle restaurant.

Stolegymnastik om torsdagen vil fremover foregå i Foyeren i Arena Næstved.

Line Dance & Square Danse, samt Qi Gong & Tai Chi foregår i arenaen bane 4, og Arena Næstved har lovet at se på om der eventuelt kan gøres noget ved gulvet, samt ventilationen.

Vi håber så at der bliver lidt ro på brug af lokaler i Arena Næstved, samt at vore brugere bliver tilfredse.

Desværre har vi pt. ikke andre muligheder

Med venlig hilsen
Bent Christensen
Formand
Næstved Senior Motion

Skånegymnastik og yoga skifter lokale

Kære medlemmer i Næstved Senior Motion!

Det har indtil nu været således at skånegymnastik og yoga har holdt til i “Budolokalet” over mellemgang i hal 1 og hal 2, eller i det Gl. Cafeteria på 1. sal bagerst i hal 1, men der er nu blevet mulighed for at få et andet og bedre lokale.

Så derfor flytter skånegymnastik og yoga fra og med på mandag til loungen på 1. sal i Arenaen, og skulle der være brug for det, er der en elevator. Ind ad hovedindgangen i Arenaen og op på 1. sal.

Instruktørerne har sagt god for lokalet, og vi håber at deltagerne også synes om det.

Med venlig hilsen
Bent Christensen
Formand
Næstved Senior Motion

Aktiviteter tirsdag og torsdag flyttes !

Kære medlemmer i Næstved Senior Motion!

Som en del af Jer allerede har hørt, kan vi ikke mere være i Arena Næstved, Hal 1 om tirsdagen og om torsdagen.

Det betyder at vi skal flytte, og vi skal flytte til arenaen, bane 5, og det træder allerede i kraft fra og med tirsdag i næste uge, så tirsdag den 24/9, foregår Square Dance og Line Dance, samt Tai Chi og Qi Gong i arenaen, bane 5.

Om torsdagen skal vi ligeledes flytte til arenaen, bane 5, og det gælder ligeledes fra næste uge. Vi er i gang med at undersøge om stolegymnastikken kan foregå i et andet lokale, men diverse spil som vi indtil nu har haft i hal 1 skal flytte.

Vi prøver det af og ser hvordan det går, men under alle omstændigheder kan vi ikke mere være i hal 1 om tirsdagen og om torsdagen.

Med venlig hilsen
Bent Christensen
Formand
Næstved Senior Motion

Stemningsbilleder fra gymnastik!

Så er sommeren ifølge kalenderen ovre, og vi har nu taget hul på efterårs- og vintersæson 2019 – 2020.
Lidt stemningsbilleder fra første torsdag med gymnastik!

Ny efterårs- & vintersæson nærmer sig

Kære medlemmer i Næstved Senior Motion!

Sommeren er stadig over os, men opstart på en ny efterårs- & vintersæson i Næstved Senior Motion nærmer sig med hastige skridt.

Sæsonen tager sin begyndelse mandag den 2. september 2019 og slutter torsdag den 30. april 2020.

I den kommende sæson tilbyder vi

  • Gymnastik og spil om torsdagen
  • Skånegymnastik mandag og tirsdag
  • Svømning mandag og fredag, vandgymnastik fredag
  • Bordtennis tirsdag
  • Bowling onsdag
  • Square dance & line dance tirsdag
  • Qi gong & tai chi tirsdag
  • Som ny aktivitet i den nye sæson tilbyder vi yoga om onsdagen hvor der bliver 2 hold og om torsdagen hvor der bliver 1 hold.
  • Stavgang foregår hele året og er som altid mandag, onsdag og fredag.

Onsdag er der yoga fra kl. 09.30 – 10.45 og fra kl. 11.15 – 12.30 og torsdag er der yoga fra kl. 10.00 – 11.15.

Til skånegymnastik skal der ske tilmelding til Jannie Lydiker på telefon 2673 6530, og til yoga skal der ske tilmelding til Susanne Koefoed på telefon 6062 5609, og for begge aktiviteter bliver der tale om små hold.

I forhold til sidste sæson er der sket en ændring i tiderne til svømning og vandgymnastik.
Der svømmes i den kommende sæson om mandagen fra kl. 10.00 – 11.00 og fra kl. 11.00 – 12.00, og om fredagen fra kl. 11.00 – 11.45 og fra kl. 11.45 – kl. 12.30.
Vandgymnastik om fredagen er fra kl. 12.30 – kl. 13.00.

Der vil stadig være 2 svømmehold både mandag og fredag, men kun 1 hold med vandgymnastik om fredagen.
De af foreningens medlemmer som har svømmet på enten hold 1 eller hold 2 i sidste sæson, svømmer også på hold 1 eller hold 2 i den kommende sæson, blot er der ændret tidspunkt for holdene.
Derfor er det kun nødvendigt at tilmelde sig hvis man er “ny” svømmer, og tilmelding skal ske til Bent Christensen på telefon 5057 1942 eller e-mail: senior-motion@outlook.dk. Medlemmer som ønsker at gå til vandgymnastik møder blot op fredag kl. 12.30. Sidste sæson viste at der ikke var behov for 2 hold til vandgymnastik, derfor kun 1 hold i den kommende sæson, men vi vil løbende holde øje med tilslutning og forsøge at foretage nødvendige justeringer.

Hæftet for den kommende sæson 2019 / 2020 er at finde på hjemmesiden (her), og vil inden længe blive lagt på forskellige steder i byen, herunder på opslagstavlen i Næstved Svømmehal og på opslagstavlen i mellemgangen ved hal 1 og hal 2 i Arena Næstved.

Det er stadig sommer og der er stadig mulighed for at spille kroket & krolf tirsdag og torsdag, petanque & vikingespil om torsdagen, cykle og tirsdagen og gå stavgang mandag, onsdag og fredag. Så fortsat masser af muligheder for at bruge foreningens sommertilbud.

Fortsat god sommer og vel mødt til september når der tages hul på ny sæson.

Med venlig hilsen
Bent Christensen
Formand

Næstved Senior Motion – mail: bent.c@hotmail.dk – tlf. 5057 1942

Frivillig ved årets håndboldcup?

Allerede sidste år indledte vi et samarbejde med Næstved Herlufsholm Håndbold i forbindelse med deres årligt tilbagevendende Næstved Cup. Deltagerne er hold fra hele landet – over 3000 børn- som skal overnatte og bespises på kommunens skoler i weekenden 21.- 22. september.

Det, de gerne vil have os til at hjælpe med, er bespisning morgen, middag og aften.
Bare rolig – vi skal IKKE lave mad – al mad bliver leveret, så der skal fyldes op på buffeten, ryddes af efterfølgende og være pænt og ryddeligt til næste hold tager over 😁
Vi var nogle stykker, der gav en hånd sidste år, og vi blev ikke overanstrengte. Flere af os er allerede tilmeldt igen i år 😊

Så har du lyst, så tilmeld dig til Finn Jensen, NHH, på mail: ungdomsformand.nhh@gmail.com
Skriv hvilken dag – lørdag eller søndag – og på hvilket tidspunkt du vil hjælpe.
Vær opmærksom på, at de f.eks. også er i Hyllinge, så hvis du vil have arbejdssted med kortere cykelafstand, skal du lige skrive det også 🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♂️.

Du kan se mere om Næstved Cup 2019 på www.naestved-haandbold.dk

Henvendelsen fra NHH:

Så er det ved at være tid til håndbold cup igen.

Det vil være fantastisk hvis I, i lighed med sidste år, igen kan byde ind ved bespisning på skoler i og omkring Næstved.

På alle skoler er der en indkvarteringsansvarlig, der vil modtage jer og anvise hvor det skal ske, typisk i skolernes kantiner.

Ekstern leverandør leverer maden. Opgaven er at klargøre og vedligeholde buffet.
Diverse bestik, og lign. er på forhånd leveret til skolen og placeret i lokalet.

Jeg ser frem til at høre om nogen har tid og lyst.

Med venlig hilsen
Finn Jensen
2611 4257
Formand