Tovholdere på bowling søges

Kære medlemmer i Næstved Senior Motion!

Dette indlæg er primært rettet til de af foreningens medlemmer som spiller bowling.

Som bekendt er Signe Lund Nielsen og Kirsten Jensen stoppet som tovholdere på bowling med udgangen af sæson 2021/2022, hvilket betyder, at der ikke pt. er nogen tovholdere på bowling.

Herudover har der har været en del usikkerhed om, hvorvidt det ville være muligt for Næstved Senior Motion at indgå en ny aftale med Bowl`Fun for sæson 2022/2023.

Imidlertid er det lykkedes at få en aftale i stand, således at foreningen også i sæson 2022/2023 har mulighed for at bowle om onsdagen fra kl. 10.00 – kl. 12.00 på forudbestilte baner.

En forudsætning for at Næstved Senior Motion kan udbyde bowling er, at der er frivillige som gerne vil tage over efter Signe og Kirsten.

Derfor efterlyses frivillige – mindst 2 og gerne flere – som har tid og lyst til at tage over som tovholder på bowling.

Alternativt vil det desværre blive sådan, at Næstved Senior Motion ikke har mulighed for at have bowling med som en af foreningens aktiviteter i sæson 2022/2023.

På næste bestyrelsesmøde den 5. august 2022, skal hæftet for den nye sæson færdiggøres, og er der ingen frivillige som inden da har meldt ind på bowling, bliver aktiviteten nedlagt.

Hvis foreningen ikke udbyder bowling, er der selvfølgelig mulighed for at man selv kan spille hos Bowl`Fun, f.eks. som medlem i deres “Max Senior Club”.

Med venlig hilsen

Bent Christensen
Formand