Mere om opstart efter nytår

Så er der lidt mere information omkring opstart af foreningens aktiviteter her efter nytår.

Svømmehallen åbner igen fra onsdag den 5. januar 2022, så der kan svømmes fra på fredag den 7. januar 2022. Der er krav om at der skal bæres mundbind til og fra omklædningsrum, og alle skal kunne fremvise et gyldigt coronapas.

Arena Næstved har åbent fra og med i dag (mandag d. 3. januar), hvilket betyder at der i morgen tirsdag kan dyrkes Qi Gong & Tai Chi, samt bordtennis, og på torsdag er der gymnastik, stolegymnastik og spil som altid. Der er krav om at der skal bæres mundbind til og fra omklædningsrum, og alle skal kunne fremvise et gyldigt coronapas.

Der er indendørs cykling på fredag i Happy2Fitness og der er samme krav om mundbind til og fra omklædningsrum, og alle skal kunne fremvise et gyldigt coronapas. Som tidligere nævnt er der plads til flere på cykelholdet, så kom gerne og deltag i cyklingen. Alle kan være med, og du kan cykle i det tempo som passer dig.

Som tidligere oplyst, har bowlingcenteret lukket til den 17. januar 2022, så der er først bowling onsdag den 19. januar 2022.

Skånegymnastik og yoga starter også først op den 17. januar 2022, og indtil videre vil skånegymnastik og yoga være i Budo lokalet over mellemgang mellem hal 1 og 2.
Der er også her krav om at der skal bæres mundbind til og fra omklædningsrum, og alle skal kunne fremvise et gyldigt coronapas.

Det er selvfølgelig ærgerligt med alle de restriktioner, men hvis alternativet er at vi igen skal lukke ned, så er det dog til at have med at gøre.

For alle aktiviteter gælder, at der ikke skal bæres mundbind under træningen.

Med venlig hilsen

Bent Christensen
Formand