Aktiviteter efter nytår

En kort orientering om foreningens aktiviteter efter nytår.

Næstved Svømmehal er lukket til og med tirsdag den 4. januar 2022, hvilket betyder, at der ikke er svømning mandag den 3. januar 2022.

Som situationen er lige nu, ser det ud til at svømmehallen er åben fredag den 7. januar 2022, hvorfor vi – indtil videre – forventer at kunne svømme der.

Herudover er forventningen, at Arena Næstved er åben igen fra mandag den 3. januar 2022, således at vi kan tage hul på anden halvdel af sæsonen der. Det vil sige at vi kan sætte gang i Gymnastik og spil, Bordtennis samt Qi gong & Tai Chi

Det fremgår af arenaens hjemmeside at de åbner igen den 3. januar 2022, så det må vi indtil videre tro på.

Bokseklubben er åben fra den 3. januar 2022. Der er desværre krav om at der skal vises en ugentlig negativ test, ellers må vi ikke benytte lokalerne. Mulighed for andre lokaler undersøges, men det kan først blive efter nytår.

Udmelding fra instruktører er, at man ikke ønsker at der skal foretages en ugentlig test med efterfølgende kontrol heraf, så derfor er det besluttet, at skånegymnastik og yoga tidligst starter op i uge 3, dvs. fra mandag den 17. januar 2022.

Det fremgår af Bowl’n’Fun’s hjemmeside, at Bowlingcenteret er lukket foreløbig frem til den 17. januar 2022, så derfor ingen bowling lige efter nytår. Når den tid kommer hvor vi igen kan bowle, så husk at spilletidspunkt er ændret til at være fra kl. 10.00 – 12.00.

Der er Indendørs Cykling i Happy2Fitness fra den 7. januar 2022. Der er restriktioner om mundbind når man kommer ind i centeret, og når man forlader centeret. Der skal ikke bæres mundbind når der klædes om og når der trænes.

Vær i øvrigt opmærksom på, at der kan der være restriktioner på de forskellige lokationer, f.eks. om brug af mundbind, Coronapas osv., som vi naturligvis skal overholde.
Der tages forbehold for nye udmeldinger fra folketing og myndigheder, og vi vil naturligvis melde ud, hvis der kommer nye restriktioner som forhindrer foreningen i at komme i gang lige efter nytår.
Rigtig godt nytår og på gensyn i 2022.

Med venlig hilsen
Bent Christensen
Formand