Nye restriktioner

Så kom der igen lidt restriktioner på grund af COVID-19, hvor der blandt andet, i større forsamlinger skal vises coronapas.

Det gælder blandt andet for idrætsaktiviteter med over 200 deltagere.

For Næstved Senior Motion betyder det, at det til gymnastikken om torsdagen, kan blive nødvendigt at deltagerne fremviser gyldigt coronapas.

Det er ikke muligt på forhånd at vide om vi er mere end 200 deltagere, men vi er mange om torsdagen, og ofte mere end 200 som deltager i gymnastikken. Derfor er det nødvendigt med nogle forholdsregler.

Det bliver sådan, at hvis man ønsker at deltage i gymnastikken om torsdagen, skal der fra og med på torsdag den 18. november 2021 medbringes, og på forlangende forevises gyldigt coronapas.

Bestyrelsen vil fra og med på torsdag foretage den nødvendige kontrol, og da vi går ud fra, at de fleste medlemmer er færdigvaccineret, eller har en gyldig coronatest, vil kontrollen blive foretaget som en stikprøvekontrol af et passende antal fremmødte.

Så husk at medbringe et gyldigt coronapas på torsdag, og har I ikke et gyldigt coronapas, bliver det IKKE muligt at deltage i gymnastikken.

Bestyrelsen er ikke begejstret for at der igen skal være restriktioner i forbindelse med foreningens aktiviteter, men det er pt. kun gymnastikken det handler om, og alternativet er at vi skal aflyse, og det ønsker vi naturligvis ikke.

Når det nu igen er nødvendigt at indføre restriktioner, og hvis et krav om fremvisning af gyldigt coronapas kan holde smitten nede, er det i forhold til tidligere billigt sluppet, og vi vil bidrage med den nødvendige kontrol.

Med venlig hilsen

Bent Christensen
Formand