Indendørs cykling!

Forsøg med ny aktivitet i Næstved Senior Motion

Som et forsøg, har bestyrelsen besluttet, at Næstved Senior Motion i den kommende indendørssæson vil tilbyde indendørs cykling til foreningens medlemmer.
Forsøget løber i perioden fra fredag den 3/9 til og med fredag den 17/12-2021.
Undervejs i forløbet vil bestyrelsen evaluere forsøget, og tage stilling til om det er en aktivitet som skal fortsætte hos Næstved Senior Motion.

Indendørs cykling foregår hos:
Happy2Fitness, Marskvej 17, 4700 Næstved og om fredagen fra kl. 10-11

I forsøgsperioden betaler foreningen for aktiviteten, men er det noget som skal fortsætte, bliver der måske en mindre brugerbetaling, som vi kender det ved Bowling.

Happy2Fitness har et lokale til indendørs cykling, hvor der er plads til 40 deltagere plus instruktør. Vi har vores egen frivillige instruktør – Kaj Rahbek – der sætter sig på instruktørcyklen.

De første par gange vil Søren fra Happy2Fitness være til stede for at forklare og hjælpe med indstilling af cyklen, og introducere til en almindelig time.

Træningen er enkel, intensiv og fedtforbrændende. Cyklingen er holdtræning og foregår på stationære cykler.
Træningen er opbygget som anden fitness holdtræning, har fokus på kredsløbstræning, og foregår til musik, hvilket er med til at motivationen opretholdes. Der cykles i forskellige tempi, og med både stående og siddende kørsel.

40 medlemmer kan deltage, og de 40 cykler fordeles efter først til mølleprincippet.

Det vil sige, at de medlemmer som ønsker at afprøve indendørs cykling på stationære cykler, møder op hos Happy2Fitness, Marskvej 17, og første gang er fredag den 3/9-2021 fra kl. 10-11.

Bestyrelsen håber at foreningens medlemmer vil tage godt imod tilbuddet.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen