Sommersæsonen starter 6. april !

Kære medlemmer i Næstved Senior Motion!


Efter den seneste udmelding fra regeringen om genåbning af Danmark i etaper, er det endelig slået fast at vi ikke kan komme i gang med Næstved Senior Motion`s indendørs aktiviteter før tidligst til efteråret.

Foreningens nuværende sæson 2020/2021 må derfor anses for afsluttet.

Imidlertid sætter vi gang i sommersæsonen en måned tidligere. Vi venter ikke til den 1. maj 2021, men allerede lige efter påske, fra den 6. april 2021, vil der være mulighed for at spille Krocket, Krolf, Petanque, Vikingespil, samt dyrke Qi Gong, tage på cykelture og gå stavgang. Næstved Kommune har åbnet for alle udendørs baner.

Vi glæder os til at komme i gang igen, og da forsamlingsforbuddet for udendørs idræt nu er ændret fra 25 til 50 personer, burde det kunne lade sige gøre uden de store problemer.

Bemærk at restriktioner om at der skal sprittes af, være god håndhygiejne, holdes afstand osv. fortsat er gældende og skal overholdes. Toiletter og opbevaringsrum må gerne være åbent for opbevaring og kortvarigt ophold.

Er der flere hold, skal der være 2 meters afstand mellem hvert afmærkede hold, men med et forsamlingsforbud på 50 personer pr. hold inklusive instruktør, bliver det formentlig ikke noget problem.

Det har været en lang og trist sæson, hvor foreningens indendørs aktiviteter har være lukket ned, men nu er der lys forude, og bestyrelsen tror på at efterårs- og vintersæsonen 2021, som tager sin begyndelse den 1. september 2021, kan blive nogenlunde som vi plejer.

Der er selvfølgelig stadig den ubekendte, at vi ikke aner hvordan Corona vil udvikle sig, men foråret og sommeren med mere varme, skulle gerne få smittetallene til at falde, så lad os tage de positive briller på, og tro på at der snart bliver nogenlunde normale tilstande i Danmark igen.

Som tidligere udmeldt, er generalforsamling 2021 aflyst, men vi tror på at det en gang til efteråret bliver muligt at afholde generalforsamling i Næstved Senior Motion.

Det kræver naturligvis at forsamlingsforbuddet for indendørs arrangementer ændres, da foreningens generalforsamling sædvanligvis tiltrækker omkring 150 – 200 medlemmer.

Til trods for at Covid-19 stadig fylder meget, ser bestyrelsen positivt på fremtiden, og vi ønsker alle en god sommer, og god fornøjelse med jeres deltagelse i foreningens mange forårs- og sommertilbud.

Med venlig hilsen

Bent Christensen
Formand