Genopslag
Frivillige instruktører efterlyses!

Efter vores første opslag har vi fået et par henvendelser og tusind tak for det. Der var desværre ikke nogen som bød ind på Line Dance eller Square Dance, så vi prøver med et genopslag.

Så snart Covid-19 tillader at vi går i gang igen, er der akut brug for nogen til at tage over på Line Dance & Square Dance. Hvis ingen melder sig, vil det desværre ikke være muligt at udbyde denne aktivitet til vores medlemmer.

Næstved Senior Motion mangler frivillige instruktører.

Vi er en forening som gennem alsidig motion og idræt, ønsker at stimulere medlemmernes interesse for idræt, motion og samvær.

Til at undervise og motivere medlemmerne har foreningen et antal frivillige instruktører, som uge efter uge stiller sig til rådighed for foreningen, og foreningens medlemmer.

Vi er en forening som bygger på frivillighed, og en forening der udbyder gode og sunde motionsformer til så mange som muligt, og for en så lav pris som muligt. Det kan kun lade sig gøre, fordi alle foreningens instruktører stiller sig frivilligt, og ulønnet til rådighed.

Bestyrelsen ønsker at holde fast i, at Næstved Senior Motion skal være en forening som bygger på frivillighed.

Vores mangeårige instruktør i Square Dance & Line Dance har valgt at stoppe med udgangen af 2020, og hvis vi fortsat skal kunne udbyde disse danse til foreningens medlemmer, efterlyser Næstved Senior Motion en ny frivillig instruktør til Square Dance & Line Dance.

Herudover er det sådan, at vi af og til har instruktører som ønsker at give stafetten videre, og hvis foreningen fortsat skal kunne udbyde alle de aktiviteter, som vi i mange år har udbudt, er der brug for at nogen melder sig, og er klar til at tage over.

Lige nu er der udsigt til at vi får brug for at nogen melder sig til at hjælpe i stavgang og vandgymnastik. Til andre af foreningens aktiviteter er der 1 eller meget få personer som får det hele til at køre, og som derfor gør at disse aktiviteter er meget sårbare.

Så generelt har vi brug for frivillige der vil være med til at drive foreningen, og være med til at vi fortsat kan udbyde de aktiviteter som der i dag tilbydes. Det gælder både i forårs- & sommersæsonen, og i efterårs- & vintersæsonen.

Foreningen understøtter naturligvis deltagelse i nødvendig kursusvirksomhed, og du bliver en del af et fællesskab som i dag tæller 53 frivillige instruktører, hjælpere og bestyrelse.

Vi i ved godt at Covid-19 stadig hærger, og at vi lige nu har lukket ned for foreningens aktiviteter, men vi håber naturligvis på, at vi snart kan komme i gang igen.

Så uanset Corona. Meld jer alligevel. Der er brug for nye kræfter som kan være med til at drive denne gode forening videre.

Med venlig hilsen

Bent Christensen
Formand

Mobil: 5057 1942 – Mail: kd.li1660061253amtoh1660061253@c.tn1660061253eb1660061253