Endnu en forlængelse af restriktionerne

Kære medlemmer i Næstved Senior Motion!

Ikke uventet kom der endnu en forlængelse af restriktionerne, og denne gang til og med den 7. februar 2021, så indtil videre er alle foreningens aktiviteter fortsat lukket ned.  

Den nu udmeldte forlængelse af restriktionerne betyder, at der desværre ikke er udsigt til at Næstved Senior Motion kan sætte gang i foreningens aktiviteter lige med det samme. 

Med et forsamlingsforbud på maksimum 5 personer, og med en nedlukning af alle lokaliteter, er det heller ikke muligt at holde bestyrelsesmøder, så derfor er de planlagte bestyrelsesmøder i januar og februar måned udsat indtil videre.  

Bestyrelsen håber at de næste 3 ugers nedlukning vil betyde, at der kommer så meget styr på situationen, så det bliver muligt at lukke samfundet, eller dele af samfundet op igen efter den 7. februar, men da der tales om, at smitten med den engelske mutation af virussen vil toppe midt i februar måned, kan det vist ikke udelukkes at der senere vil komme en yderligere forlængelse af restriktionerne, men det må tiden vise.

Vaccinen er her, og man er godt i gang med at vaccinere rundt omkring i landet, så der er håb forude, men de sidste måneder har også vist, at det hurtigt kan gå den forkerte vej.

Det er trist at restriktionerne endnu en gang er forlænget, men som situationen er lige nu, kan det vist ikke være meget anderledes. Vi håber og tror på, at det hele vil ændre sig når det bliver lidt varmere i vejret, og i takt med at en større del af befolkningen bliver vaccineret. 

Pas godt på jer selv, og vi glæder os til den dag hvor vi igen kan være mange sammen, og hvor vi igen kan sætte gang i foreningens mange motionstilbud. Indtil da håber vi, at I er kreative og finder andre måder at motionere på.  

Med venlig hilsen

Bent Christensen
Formand