Ingen aktiviteter resten af 2020

Kære medlemmer i Næstved Senior Motion!

Vi har nu passeret den 22/11.2020, hvortil det nuværende forsamlingsforbud var gældende, men som forventet – de seneste ugers tiltagende smitte taget i betragtning – er forsamlingsforbuddet forlænget igen, og denne gang frem til den 13/12-2020.

Det betyder at bestyrelsen endnu engang skal tage stilling til hvad der skal ske med aktiviteter i Næstved Senior Motion.

Med et forsamlingsbud på max 10 inklusive instruktør ser det fortsat svært ud, og derfor har bestyrelsen besluttet at vi ikke kan igangsætte nogle aktiviteter lige nu.

Samtidig med at der blev indført et forsamlingsforbud på max 10 personer, blev det også meldt ud, at det godt nok er muligt f.eks. at opdele træningslokaler i flere sektioner, hvor der må være max 10 personer i hver sektion. I modsætning til tidligere skal hver sektion nu have deres egen instruktør, og det bliver udfordringerne ikke mindre af.

De nye restriktioner gør at bestyrelsen har besluttet at vi fortsat er lukket ned, og da julen og nytåret nærmer sig med hastige skridt, har vi besluttet at Næstved Senior Motion holder lukket resten af året.

Bestyrelsen håber på, at der vil ske positive ændringer i smittespredningen, så vi efter nytår kan komme i gang igen. Det ville da også være rart hvis der snart blev mulighed for at blive vaccineret. Udvikling af en vaccine er nok det der skal til før vi igen kan få nogenlunde normale tilstande igen.

Selv om vi holder lukket er bestyrelsen fortsat i arbejdstøjet, og sidste bestyrelsesmøde i 2020 er fredag den 4/12, hvor vi bl.a. vil drøfte situationen omkring covid-19, samt de konsekvenser den har haft for foreningen og dens medlemmer i 2020.

Det har været et år hvor også Næstved Senior Motion har mærket hvordan en virus kan lukke alt ned, men heldigvis ser det ud til at de beslutninger der er truffet, har været med til at holde smitten nede.

Da året nu er ved at gå på hæld og vi nærmer os 2021 med hastige skridt, vil bestyrelsen benytte lejligheden til takke for året der snart er gået. Tak for jeres forståelse for de beslutninger som bestyrelsen har fundet nødvendige at tage til gavn for os alle sammen.

Bestyrelsen ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Vi håber at året 2021 vil byde på mere normale tilstande, så vi igen får mulighed for at dyrke den motion som vi alle er glade for, og som vi savner rigtig meget.

Med venlig hilsen 

Bent Christensen
Formand