Alle aktiviteter lukkes i 4 uger !

Kære medlemmer i Næstved Senior Motion!

Coronavirus vil åbenbart ingen ende tage og nu ser det ud til at vi skal i gang med anden bølge. Overalt i verden – også i Danmark – er smittetallene stærkt stigende og der er igen ændret på rejsevejledning, forsamlingsforbud osv., og desværre den forkerte vej, nemlig nedad, fra max 50 personer til max 10 personer.

Det betyder at bestyrelsen i Næstved Senior Motion igen skal overveje hvad der nu skal ske i vores forening.

Som vi tidligere har meldt ud, følger vi myndighedernes anvisninger, og vi har indtil videre haft succes med at igangsætte nogle af vores aktiviteter, hvor det har været nødvendigt med at opdele motionisterne i forskellige zoner, for at overholde forsamlingsforbuddet, og det har fungeret rigtig godt, og alle har været glade for at komme i gang med motion igen.

Med det nye forsamlingsforbud på max 10 personer, er det ikke muligt at gennemføre foreningens aktiviteter på forsvarlig vis, så desværre er situationen den, at vi bliver nødt til at lukke alle foreningens aktiviteter ned, foreløbig i 4 uger.

Selv om der tales om at foreningslivet ikke lukkes, er det sådan at forsamlingsforbuddet på max 10 personer også gælder for voksnes idræt.

Det er bare rigtig ærgerligt, efter at vi lige var kommet godt i gang, men der er desværre ingen vej udenom.

Vi håber at det kan klares med 4 uger, men måske skal I forberede jer på, at det godt kan blive forlænget hvis smitten ikke bliver for nedadgående.

Med venlig hilsen

Bent Christensen
Formand