Ændringer vedr. Efterårs- & Vintersæson

Kære medlemmer i Næstved Senior Motion! 

Coronavirus hærger fortsat overalt i verden, også her i Danmark, og selv om der i flere faser er sket åbninger i hvad der er tilladt, er der stadig mange restriktioner. 

Vi er i gang med en amputeret sommersæson, hvor vi alene har sat gang i Krocket, Krolf og Qi Gong udendørs, og vi har også aflyst generalforsamlingen i 2020. 

Nu er det så indendørs aktiviteter som står for døren, men der er stadig restriktioner som betyder, at vi ikke kan sætte gang i alle de aktiviteter som vi sædvanligvis udbyder i foreningens efterårs- & vintersæson.  

For nuværende bliver der ikke noget Square Dance, da der her er tale om pardans, og det går ikke med de restriktioner der er om afstand osv. Stavgang må fortsat foregå i små grupper som vores medlemmer selv aftaler, og diverse spil – boccia, badminton, keglespil, floorball, tæppecurling, vikingespil, softtennis og bordtennis – som vi har om torsdagen efter gymnastikken, bliver der heller ikke noget af lige nu.  

Torsdag den 3. september 2020 kl. 09.00 bliver der sat gang i gymnastikken, og det bliver i Hal 2 hvor vi plejer at have gymnastik om torsdagen. Hallen vil blive delt op i 3 sektioner hvor der bliver plads til at udøve gymnastik, og hvor vi overholder forsamlingsforbud med maksimalt 100 personer i hver sektion, samt de regler og anvisninger der er vedrørende afstand på 2 meter, 4 kvadratmeter til rådighed pr. person osv.  

Hal 2 er på 1.833 kvadratmeter, så der bliver ikke problemer med at overholde krav til afstand. Det er naturligvis tilladt at benytte mundbind til gymnastikken hvis det ønskes, og selv om der er sprit i arenaen, vil vi anbefale at man har eget sprit med. 

Det bliver ikke muligt at benytte omklædningsrum og baderum, idet der maksimalt må være ganske få ad gangen og det kan vi ikke håndtere på en fornuftig måde, så derfor skal alle være klædt om til sportstøj hjemmefra. Bænkeraderne i hver side af Hal 2 må heller ikke benyttes. 

Til den liggende gymnastik må der alene benyttes egne måtter, ikke noget med at låne af hinanden eller af hallen, så husk derfor at tage jeres måtter med. Hvis ingen måtte med, bliver det liggende direkte på gulvet, hvis man ønsker at deltage i liggende gymnastik.  

Der bliver ikke noget med socialt samvær efter gymnastikken, så når gymnastikken er færdig, forlades hallen med det samme.  

Når I ankommer til Arena Næstved, vil der blive indgang flere steder, idet hver sektion skal holdes adskilt. Det bliver ved hovedindgangen til Arena Næstved, som stolegymnasterne skal benytte, samt indgangen mellem Hal 1 og Hal 2 som øvrige gymnaster skal benytte.  Vi vil være til stede foran indgangene og vejlede om hvordan det foregår.     

Stolegymnastikken vil som tidligere år blive afviklet i Arena Næstved, Foyeren. Stole skal sprittes af på kontaktflader før og efter endt brug. Det vil sige at der øverst på ryglæn, på sæde, samt på kanten af sædet skal bruges desinfektionsspray, og de skal lufttørres så der må ikke aftørres med klud.   

Skånegymnastik vil foregå mandage fra kl. 09.00-10.15 og fra kl. 10.30-11.30, og tirsdage fra kl. 10.00-11.00. Stedet er ændret til lokaler tilhørende Næstved Bokseklub på Kanalvej 22. Tilmelding nødvendig og medbring egen måtte. Første gang tirsdag den 1/9.

Yoga vil foregå onsdage fra kl. 09.30-10.45 og 11.15-12.30, og foregår ligeledes i bokseklubbens lokaler på Kanalvej 22. Tilmelding nødvendig, og medbring egen måtte. Første gang onsdag den 9/9.

Svømning vil foregå om mandagen fra kl. 10.00-11.00 og fra kl. 11.00-12.00, og om fredagen fra kl. 11.00-11.45 og kl. 11.45-12.30. Det er vigtigt at I kommer på det hold I er tilmeldt, og overholder tiden for det hold I er tilmeldt. Første gang fredag den 4/9.

Vandgymnastik vil foregå om fredagen fra kl. 12.30-13.00. Første gang fredag den 4/9. 

Det er muligt at klæde om i svømmehallen, og det er også muligt at bade efter endt svømning / vandgymnastik, men skabe til opbevaring af tøj mv. er ikke åbne, hvilket betyder at tasker mv. skal tages med op i hallen.  

Det bliver således at I skal benytte klubomklædningsrum når I møder op, og det offentlige omklædningsrum når I forlader svømmehallen. Det vil sige at der er ensretning, og der er også restriktioner for hvor mange der må klæde om / bade samtidig. Følg de anvisninger der er i svømmehallen, og vi vil naturligvis også være til stede med hjælp og vejledning.    

Bordtennis vil foregå i arenaen om tirsdagen fra kl. 09.30-12.30. Mød omklædt og tag direkte hjem efter spil. Ingen bordtennis om torsdagen. Første gang tirsdag den 1/9.

Bowling vil foregå hos Bowl`n`Fun på Erantisvej om onsdagen fra kl. 09.00-10.00 og fra kl. 10.00-11.00, og regler i bowlinghal skal følges. Første gang onsdag den 2/9.

Line Dance vil foregå i arenaen om tirsdagen, men da Square Dance ikke sættes i gang lige nu, er tidspunktet for Line Dance ændret til kl. 09.30-10.30, og første gang bliver tirsdag den 8/9. 

Qi Gong & Tai Chi foregår i arenaen om tirsdagen, men tidspunktet er ændret til kl. 10.30-12.00, og første gang bliver tirsdag den 8/9.   

I den nye folder som kan findes på hjemmesiden – www.senior-motion.dk – er der anført de sædvanlige tider, så vær opmærksom på de ændrede tider for Line Dance, Qi Gong & Tai Chi.     

Når I møder op til de enkelte aktiviteter, vil der naturligvis være instruktører som kan hjælpe med vejledning, besvare spørgsmål mv. 

Det er nye tider for den kommende sæson, men som nævnt hærger Covid-19 stadigvæk, og det betyder at alt ikke kan foregå som det plejer, men bestyrelsen vil gerne sætte gang i foreningens efterårs- & vintersæson der hvor det kan lade sig gøre, og håber at alle vil være med til at afvikle aktiviteterne på fornuftig vis, og under behørig hensyntagen til hvad vi må og ikke må.   

Der kan hele tiden ske ændringer i afstandskrav, forsamlingsforbud mv., så hold øje med hjemmesiden, hvor vi melder information ud.  

Med venlig hilsen 
Bent Christensen
Formand