Sommersæson 2020 aflyses

Kære medlemmer i Næstved Senior Motion!

Bestyrelsen i Næstved Senior Motion har den 13. maj 2020 holdt bestyrelsesmøde, hvor vi blandt andet har drøftet situationen omkring coronavirus, og dennes indvirkning på foreningens udendørs aktiviteter her i sommeren 2020.

Bestyrelsen har nøje overvejet for og imod en igangsætning af sommersæson 2020, og er nået frem til at sommersæson 2020 aflyses.  

Som vi tidligere har meldt ud, anses seniorer / pensionister stadig for at være i en særlig risikogruppe, og det er blandt andet af hensyn til os, at samfundet har været / er lukket ned, og de tiltag som der har været indtil nu, har virket og holdt smitten under kontrol.

Derfor er der også blevet mulighed for at samfundet så småt kan genåbne, dog er det vigtigt for fortsat at holde virus under kontrol, at det sker i et moderat og kontrolleret tempo.

Det betyder at alt ikke kan genåbne samtidigt, og da vi stadig anses for at være i en særlig udsat risikogruppe, må vi træde lidt tilbage og afvente udviklingen.

Selv om der ikke kan ske motion i Næstved Senior Motions regi, vil vi da gerne opfordre til at man i små grupper selv arrangerer motion i en eller anden form, dels for at holde sig i gang og dels for at være aktiv sammen med andre. Det kan være gåture, cykelture, eller andre former for motion. Selvfølgelig følges Sundhedsstyrelsens anvisninger.

Bestyrelsen håber at verden ser meget anderledes ud når vi kommer frem til slutningen af august måned, så vi kan begynde efterårs- & vintersæsonen 2020/2021 den 1/9-2020 som planlagt.

Med venlig hilsen 
Bent Christensen
Formand