Opstart af sommersæson udskydes

NÆSTVED SENIOR MOTION UDSKYDER OPSTART AF SOMMERSÆSONEN 2020 TIL DEN 11. MAJ!

Kære medlemmer i Næstved Senior Motion!

Som I ved hærger coronavirus (Covid-19) stadig, og det betyder at vi nu må udskyde opstart af Næstved Senior Motions sommersæson.

I første omgang udskydes opstart til mandag den 11. maj 2020, men det kan ikke udelukkes at der vil ske yderligere udsættelse, eller måske bliver det nødvendigt med en aflysning af sommersæsonen 2020.

Der er partier i folketinget som også ønsker at idrætsaktiviteter gradvist lukkes op, og måske bliver det aktuelt for visse grupper, men vi kan jo ikke komme uden om at vi stadig hører til i risikogruppen, og at det blandt andet er for vores aldersgruppe hele indsatsen er lavet, så måske bliver vi omfattet af den generelle udskydelse, hvor alt er aflyst til udgangen af august måned.

Kulturministeriet og Sundhedsministeriet arbejder i øjeblikket med opgaven om en kontrolleret genåbning, og kommer med en udmelding så snart som muligt.

Bestyrelsen har også droppet fysiske bestyrelsesmøder indtil videre. Vi arbejder som så mange andre hjemmefra og klarer pt. de opgaver der er elektronisk og via telefon.   

Det er ærgerligt at vi endnu engang må aflyse / udsætte men situationen kræver stadig at vi tager vores forholdsregler.

Vi håber naturligvis at sommersæsonen kan begynde den 11. maj 2020, men vær forberedt på at den kan blive helt aflyst.

Der er jo stadig en lille måned til – hvor der kan ske meget – og hvor bestyrelsen holder øje med udviklingen.

Vi vil sørge for at holde medlemmerne underrettet via foreningens hjemmeside: www.senior-motion.dk og på facebooksiden ”Næstved Senior Motions Venner”.

Pas godt på jer selv, og husk at vi alle stadig skal tage situationen meget alvorlig, følge myndighedernes generelle vejledninger vedrørende hygiejne, kontakt med fremmede og hensigtsmæssig adfærd.

Med venlig hilsen
Bent Christensen
Formand