Aktiviteter tirsdag og torsdag flyttes !

Kære medlemmer i Næstved Senior Motion!

Som en del af Jer allerede har hørt, kan vi ikke mere være i Arena Næstved, Hal 1 om tirsdagen og om torsdagen.

Det betyder at vi skal flytte, og vi skal flytte til arenaen, bane 5, og det træder allerede i kraft fra og med tirsdag i næste uge, så tirsdag den 24/9, foregår Square Dance og Line Dance, samt Tai Chi og Qi Gong i arenaen, bane 5.

Om torsdagen skal vi ligeledes flytte til arenaen, bane 5, og det gælder ligeledes fra næste uge. Vi er i gang med at undersøge om stolegymnastikken kan foregå i et andet lokale, men diverse spil som vi indtil nu har haft i hal 1 skal flytte.

Vi prøver det af og ser hvordan det går, men under alle omstændigheder kan vi ikke mere være i hal 1 om tirsdagen og om torsdagen.

Med venlig hilsen
Bent Christensen
Formand
Næstved Senior Motion