Svømning og vandgymnastik 2018 / 19

Alle som svømmer på mandage og fredage, og alle som er med til vandgymnastik på fredage ved, at der er eller kan være trængsel i svømmebassinet.
Herudover har svømmehallens tekniske anlæg problemer med at håndtere alt det vand som løber ud hver gang der er en som går i bassinet. Der flyttes liter af vand svarende til ens vægt når man hopper i bassinet, og vi er jo mange i samtidig.
Derfor vil vi i den kommende sæson lave en forsøgsordning med udvidelse af tiden i svømmehallen, både mandage og fredage. Det vil samtidig betyde, at der bliver svømning og vandgymnastik i hold.

Mandage:
Hold 1: Svømmer fra 10.00 – 11.15
Hold 2: Svømmer fra 11.15 – 12.30

Fredage:
Svømning:
Hold 1: Svømmer fra 11.30 – 12.15
Hold 2: Svømmer fra 12.15 – 13.00
Vandgymnastik:
Hold 1: Har vandgymnastik fra 11.00 – 11.30
Hold 2: Har vandgymnastik fra 13.00 – 13.30

Det bliver nødvendigt med en tilmelding. Så I skal tilmelde Jer det hold hvor I ønsker at svømme på / dyrke vandgymnastik på. Du kan tilmelde dig på èt af holdene både mandag og fredag. Fredag kan du tilmelde dig både til svømning og vandgymnastik.
Pladser fordeles efter først til mølleprincippet.
Send en mail til: senior-motion@outlook.dk med navn, adresse, telefonnummer, og hvilket hold du ønsker at deltage på. Hvis du ikke har mulighed for at sende mail kan ud sende en sms til: mobilnr. 5057 1942 med navn, adresse, e-mail hvis du har en sådan, og hvilket hold du ønsker at deltage på. Skriv gerne hvis tidspunkt ikke er afgørende for dig.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen – Næstved Senior Motion